Shqip | English
DELTA M DELTA M PRODUCTS MEAT MILK OTHER  
About Us
  Nderrmarje tregtare e cila eshte formuar ne vitin 1991, ku pronar eshte Prof. Dr. Mehmet Xhaferi, Profesor ne Fakultetin Ekonomik, dhe femijet e tij. Meriton Xhaferi, Mentar Xhaferi, Armend Xhaferi.

Prej vitin 1991 e deri me 1999 Delta M eshte marrur kryesisht me importin dhe exportin e
gjerave ushqimore, kryesisht nga Evropa. Prej vitit 1999 fillon importin e mishit te ngrire nga amerika latine dhe azia lindore.

Prodhimet e mishit
Momentalish posedon depone me frigorifer prej 1000 tonave dhe eshte distribuon prodhimet ushqimore, kryesisht prodhime te mishit dhe qumeshtit ne te gjitha anet e Kosoves.
  Depoja kryesore gjendet ne rrugen kryesore Prishtine - Fushe Kosove (gjendet ne kilometrin e trete Prishtine - Fushe Kosove).

Perveq importit Delta M ben edhe furnizimin e prodhimeve ushqimore edhe me shtet fqinje te Kosoves siq jane: Maqedonia, Bullgaria, Shqiperia, Serbia dhe Mali i zi, etj.

Delta M posedon gjithashtu edhe mjetet e transportit per distribuim dhe ka perfaqesuesit e vetë ne te gjitha qytetet e Kosoves, dhe neper shtete fqinje ne fjale.